Taller de Cardboards amb infants.
Els Punt TIC participen a la Mobile Week Barcelona 2018. Autor: Colectic. Llicència: BY-NC.

La Mobile Week Barcelona pretén ser un espai obert per a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia. El seu programa inclou taules rodones i conferències, però també tallers (labs) i activitats per a infants i famílies. Els Òmnia Verdum i Colectic es fan càrrec d'alguns d'aquests tallers.

L'Òmnia Verdum (Fundació Pare Manel) organitza dissabte 24 de febrer, a les 10.00 hores, el taller "Mapa obert de participació ciutadana i tecnologies comunitàries". Es tracta d'una passejada pels barris de Roquetes, Verdum i Prosperitat, per cartografiar sobre un OpenStreetMap. El mateix dia, a les 10.30 hores, el punt acollirà una restart party de reutilització d’equips i materials.

Colectic organitza cinc tallers en el marc de la #mWeekBCN. Són els següents:

La Fundació Pere Tarrés també participa en la Mobile Week Barcelona, amb el taller "Salut, diners i amor. Tecnologia bàsica aplicada a la vida quotidiana", que es realitzarà al Cibernàrium el dia 20. Se'n faran dues edicions, una a les 10.00 i l'altra a les 15.00 hores. Per a la primera no queden places, però sí per a la segona.

Els tallers es realitzaran a centres cívics, biblioteques, Ateneus de Fabricació, entitats i altres equipaments de la ciutat.