La secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Maria Galindo, va visitar el programa ‘Revolució 4.0’ de Catalunya Ràdio conduït per la periodista Xantal Llavina.

Imatge de 'Revolució 4.0'
Imatge de 'Revolució 4.0'. 2024. Tipus de lletra: Secretaria de Polítiques Digitals. Llicència: Tots els drets reservats.

El passat diumenge 20 d’octubre, la secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, Maria Galindo, va visitar el programa ‘Revolució 4.0’ de Catalunya Ràdio, conduït per la periodista Xantal Llavina, per a parlar de la desena edició dels Premis DonaTIC. Galindo va afirmar que, en clau digital, Catalunya anava pel bon camí, però que encara quedava feina per fer sobretot al voltant de la promoció del talent i especialment, al voltant de la promoció del talent femení. «L’any 2015, 1 de cada 5 persones que treballaven al sector TIC a Catalunya era una dona. Avui, és 1 de cada 3», va dir Galindo. En aquest punt, Galindo va comentar la celebració de l’acte de lliurament de la desena edició dels Premis DonaTIC, on es va visibilitzar la trajectòria professional de dotze dones tecnòlogues i la importància de dues iniciatives referents. Galindo va concloure afegint que aquesta desena edició havia estat extraordinària i que se sumava a les nou edicions anteriors.

El programa radiofònic ‘Revolució 4.0’ posa el focus en la transformació digital i en l’emprenedoria i intenta albirar com serà la Catalunya i el món del futur des de la divulgació i des de l’entreteniment. El programa radiofònic, que es pot escoltar els dissabtes al web i els diumenges, de 22 a 23 hores, a l’antena de Catalunya Ràdio, parla sobre persones emprenedores, empreses emergents, noves tecnologies, ciberseguretat, economia, sostenibilitat, intel·ligència artificial i, sobretot, sobre com la revolució digital ha arribat per a transformar-ho tot.