Moment de la cerimònia de lliurament de premis del mSchools Mobile Learning Awards 2017
Moment de la cerimònia de lliurament de premis del mSchools Mobile Learning Awards 2017. Autor: Mobile World Capital Barcelona (Flickr). Llicència: Tots els drets reservats.

Des del mes de desembre de 2017 està en marxa la sisena edició dels mSchools Mobile Learning Awards. La convocatòria s'adreça al professorat, a les escoles, a les AMPA i als estudiants universitaris de Catalunya i consta de dues modalitats:

Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals

L’objectiu és donar a conèixer les millors experiències i propostes d’aula que integrin l’ús innovador de les tecnologies digitals. Hi poden participar docents i estudiants universitaris de Catalunya.

Les experiències i propostes presentades han d’haver estat introduïdes a mSchools Toolbox durant el curs 2017-2018. 

El premi per a cada guanyador/a serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat a l’aplicació de noves formes d’ensenyar amb recursos tecnològics aplicables a l’aula.

Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals

Aquesta modalitat pretén donar a conèixer les propostes concretes d’integració de les tecnologies digitals dels centres docents, així com fer visibles les accions d’aplicació de les tecnologies digitals que les AMPA/AFA duen a terme en el seu centre educatiu.

Els premis per als centres docents guanyadors serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat en la innovació i la transformació digital dels centres educatius. El premi per a l’AMPA/AFA guanyadora, serà un val per a la compra de material per a activitats de tecnologia educativa per valor de 2.000 euros.