La Generalitat de Catalunya oferirà tres sessions dirigides a administracions locals catalanes per tal de donar a conèixer iniciatives col·laboratives d’innovació social digital. No hi faltis!

Imatge de bombeta
Imatge de bombeta. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

En el marc del Smart City Expo World Congress, el pròxim dimecres 8 de novembre, de 9.30 a 13.00 hores, la Generalitat de Catalunya oferirà tres sessions dirigides a administracions locals catalanes. L’esdeveniment es farà a la Fira Barcelona Gran Via a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat, on la Generalitat de Catalunya disposarà d’un estand (D60), ubicat al pavelló 2 del recinte firal. En concret, de 9.30 a 11.00 hores, es posarà el focus en la iniciativa ‘Temps de Col·laboratoris’, d’11.00 a 11.30 hores, es parlarà de les ciberamenaces al món local i, d’11.30 a 13.00 hores, es posarà el focus en les tecnologies digitals i en el seu paper en els reptes urbans.

El Smart City Expo World Congress és un dels més populars esdeveniments internacionals sobre innovació urbana que busca connectar administracions, empreses i organitzacions per a fer avançar les ciutats cap a un futur millor. Enguany, l’esdeveniment se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre a la Fira Barcelona Gran Via a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat. Així mateix, les principals activitats, ponències i taules rodones es podran seguir en línia. En concret, s’abordaran temàtiques com, per exemple, tecnologies habilitants, energia i medi ambient, mobilitat, governança i economia, vida i inclusió, infraestructura i edificació, seguretat i economia.