Dia de la Internet Segura 2018: "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu".
Dia de la Internet Segura 2018: "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu".. Autor: IS4K. Llicència: Tots els drets reservats.

Organitzat per INSAFE/INHOPE, amb el suport de la Comissió Europea, aquesta diada reuneix a milions de persones amb l'objectiu d'impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat a Internet, portant a terme diferents esdeveniments i activitats. El lema de l'edició d'enguany serà "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu".

Cada país participant compta amb una organització impulsora. En el cas de l'Estat espanyol és Internet Segura for Kids (IS4K), que és el Centre de Seguretat a Internet per a menors d'edat. IS4K organitza un concurs adreçat a escoles i tallers de sensibilització i formació per a la comunitat educativa (alumnes, famílies i professorat).

La Generalitat de Catalunya s'ha sumat a aquesta iniciativa a través d'Internet Segura. Fa campanya a les xarxes socials amb l'etiqueta #ComençaAmbTu.

Podeu mantenir-vos informats/des a Facebook i Twitter i seguint les etiquetes #SID2018 i #SaferInternetDay.