Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El respecte a l'hora de crear i compartir, eix del Dia de la Internet Segura

Publicat el 11/01/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dia de la Internet Segura 2018: "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu".
Dia de la Internet Segura 2018: "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu"., per IS4K. Llicència: Tots els drets reservats

El dimarts 6 de febrer se celebrarà arreu del món el Dia de la Internet Segura 2018 (Safer Internet Day), que pretén promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves.

Organitzat per INSAFE/INHOPE, amb el suport de la Comissió Europea, aquesta diada reuneix a milions de persones amb l'objectiu d'impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat a Internet, portant a terme diferents esdeveniments i activitats. El lema de l'edició d'enguany serà "Crea, connecta i comparteix respecte: Una Internet millor comença amb tu".

Cada país participant compta amb una organització impulsora. En el cas de l'Estat espanyol és Internet Segura for Kids (IS4K), que és el Centre de Seguretat a Internet per a menors d'edat. IS4K organitza un concurs adreçat a escoles i tallers de sensibilització i formació per a la comunitat educativa (alumnes, famílies i professorat).

La Generalitat de Catalunya s'ha sumat a aquesta iniciativa a través d'Internet Segura. Fa campanya a les xarxes socials amb l'etiqueta #ComençaAmbTu.

Podeu mantenir-vos informats/des a Facebook i Twitter i seguint les etiquetes #SID2018 i #SaferInternetDay.