En concret, es realitzen entrevistes d’uns vint minuts amb personalitats de Valls i de Catalunya que parlen de les seves experiències i de les seves vivències en l’àmbit TIC. No t’ho perdis!

Imatge de micròfon
Imatge de micròfon. 2017. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

El Col·laboratori de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera ha posat en marxa un pòdcast. Amb el suport de Ràdio Ciutat de Valls, la iniciativa radiofònica parla sobre innovació social i digital des d’una mirada vinculada a l’emprenedoria, l’educació i la tecnologia. En concret, es realitzen entrevistes d’uns deu minuts o d’uns vint minuts amb diverses personalitats de Valls i de Catalunya que parlen de les seves històries, de les seves experiències i de les seves vivències en l’àmbit TIC.

Entre les darreres entrevistes realitzades en el marc de la iniciativa radiofònica, hi ha la conversa amb Pere Vidal sobre el Moviment Maker a Tarragona, la xerrada amb Rafel Nualart sobre el col·laboratori de Catalunya, el col·loqui amb el maker Miquel Parera o el diàleg amb el mànager d’indústria 4.0 i economia circular d’ACCIÓ Carles Miranda. Prèviament, les persones dinamitzadores del pòdcast van parlar amb la Laia Sánchez, tècnica del Citilab de Cornellà, amb en Ricard Faura, cap del servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Generalitat de Catalunya, amb la Rosa Rovira, regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls i presidenta de Vallsgenera i amb en Ricard Benítez, tècnic del programa Catlabs de la Generalitat de Catalunya.