Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya
Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya.

Aquesta trobada vol ser un espai d’intercanvi d’idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles participants. La TROCAMBA està organitzada pels mateixos mestres, professorat i alumnes de les escoles participants, amb el suport i coordinació de l’Oficina municipal de Serveis Ambientals.

La trobada té tres parts: una d’intercanvi d’experiències entre els/les alumnes, una més temàtica en què es faran tallers sobre l’Energia i el canvi climàtic, i una en la qual tot allò après es plasmarà en uns tallers de comunicació (ràdio, vídeo, creació artística, cançó, manifest i eines 2.0).

El taller de comunicació d’eines 2.0 és on participa el Punt TIC del Palau Falguera, en concret, de 12:15 a 14:00 hores. La Montse Collado, dinamitzadora digital del Punt TIC del Palau Falguera, donarà un cop de mà dinamitzant aquest taller d’uns 12-15 alumnes.

Els joves fan servir diàriament les eines 2.0 però amb motiu d’aquesta trobada reflexionarem més sobre com les poden utilitzar per difondre els missatges de sensibilització sobre el canvi climàtic i l’energia.

Es veuran pàgines de facebook, es crearà el seu disseny i imatge, s’enllaçaran i sindicaran blocs verds de tots els centres educatius locals (tots disposen d’un), etc.

I això no s’acabarà aquí, perquè els deixarem molt clar que disposen del Punt TIC del Palau Falguera en els horaris de consulta i accés lliure per a resoldre les seves dubtes tecnològiques.