El proper mes de novembre, l'espai d'elCanal celebrarà el seu segon aniversari. Per celebrar-ho volen tenir a punt una mascota que els doni sort i que s'identifiqui amb el projecte. Per trobar-la, han posat en marxa el primer concurs de dibuix infantil. Hi poden participar nens/es de fins a 12 anys. No posen cap limitació d'estil ni tècnica. Fins i tot es pot fer a través d'algun programa informàtic. L'únic requisit és que es faci en un document A4.

elCanal busca mascota
elCanal busca mascota.

El tema del dibuix és, com no podia ser d'una altra manera, elCanal. Però els joves artistes encara no són usuaris/àries i, per això, des d'elCanal han escrit un parell de línies que resumeixen què és aquest espai:

es busca mascota"A elCanal pots fer cursos i tallers d'informàtica, aprendre idiomes o fer servir les nostres aules per treballar, estudiar i connectar-te a Internet.

Deixem volar la imaginació dels nens i nenes i que ens presentin les seves propostes. A tots els demanem que afegeixin al dibuix el seu nom, edat i número de telèfon i un escrit d'un parell de ratlles on ens han d'explicar com és aquesta mascota: És divertida? és valenta? és curiosa?

 

Totes les obres s'han de lliurar a elCanal abans del 21 d'octubre o enviar-les per correu electrònic a puntic[arrova]manlleu.cat.

Tots els dibuixos es penjaran al bloc d'elCanal i el guanyador/a es convertirà en la nostra mascota."

A continuació trobareu el cartell en format PDF, on es recorden les bases i on trobareu una plantilla per si la voleu fer servir (el document és un A3, només cal que imprimiu la primera part).