El passat divendres 27 de gener de 2023 va tenir lloc una jornada de portes obertes amb diferents activitats. La biblioteca compta amb cinc ordinadors que formen part del projecte del Punt TIC.

Biblioteca Montoliu del Morell
Biblioteca Montoliu del Morell. 2023. Tipus de lletra: Ràdio Morell. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb aquesta jornada la Biblioteca Montoliu ha donat a conèixer el nou projecte a la població del Morell a Tarragona amb una jornada de portes obertes que hi ha comptat amb una actuació de l'Escola Municipal de Música del Morell, una sessió de conte infantil i una xerrada sobre el món del còmic, a càrrec d'Emili Samper. L'acte va finalitzar amb una xerrada històrica de l'arxiver Joaquim Nolla sobre el Centre i la Biblioteca en el seu context. "És un servei que feia temps que la gent esperava", ha explicat l'alcalde, Eloi Calbet.

Després d'aquest període d'inactivitat la biblioteca ha reobert amb una nova imatge corporativa i ha actualitzat la seva infraestructura i el material de què es disposa. Ara compta amb cinc ordinadors dins el projecte del Punt TIC amb l'objectiu de l'espai de convertir-se en un punt de difusió d'informació i saber d'acord amb una filosofia pròxima i accessible a tota mena de públic. La Roser Parra Bigorra, tècnica de la biblioteca, afirma a Ràdio Morell què vol que "cada mes hi hagi moviment" i la idea d'anar programant certes activitats al llarg dels mesos.