Les propostes, que seran gratuïtes i s’impartiran de 10 a 12 hores, giraran al voltant de l’ús dels ordinadors, l’idCAT mòbil i les funcionalitats dels dispositius mòbils. Inscriu-t’hi!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2021. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

El mes d’abril arriba amb força al Punt Òmnia Colectic, una cooperativa barcelonina que promou la transformació social a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Durant els propers dies, l’entitat catalana dinamitzarà tres càpsules formatives gratuïtes per a persones adultes. En concret, les sessions formatives es faran de 10 a 12 hores al local del Carrer dels Salvadors, 6-8, de Barcelona.

En primer lloc, s’oferirà una càpsula formativa per a iniciar-se amb l’ús dels ordinadors els dies 11, 12, 13 i 18 d’abril. En segon lloc, es realitzarà una càpsula formativa per a aprendre a utilitzar l’idCAT mòbil el dia 17 d’abril. En tercer lloc, es programarà una càpsula formativa per a descobrir les eines, els recursos i les funcionalitats dels dispositius mòbils els dies 18, 25 i 27 d’abril. En aquest sentit, les persones interessades poden apuntar-se a les sessions formatives enviant un correu electrònic a educacio@colectic.coop.