Mercat Audiovisual de Catalunya 2018
Mercat Audiovisual de Catalunya 2018. Autor: Mercat Audiovisual de Catalunya. 2018. Llicència: BY.

El MAC arriba a la seva 20a edició amb un esdeveniment on es podran conèixer projectes i aprendre d'experiències digitals d'origen local i repercussió internacional, presentacions de novetats tecnològiques i d’intercanvi d’idees i de continguts. Persones rellevants del món de la ràdio i la televisió participaran en el programa que abordarà qüestions d’interès i d’actualitat.

Pel que fa a la innovació digital, EtsDigital organitza durant la tarda una trobada sectorial de professionals per a parlar sobre els factors d’èxit en projectes digitals i tecnològics locals i donar eines i recursos als participants sobre com aconseguir accelerar el seus projectes amb aquestes experiències. També, es presentarà el directori de professionals TIC.

Programa

18.15 h – Benvinguda i presentació del directori de #professionalsTIC

18.30 h – Taula rodona d’experiències d’innovació local
Descobreix i inspira’t amb casos d’èxit d’origen local.

19.15 h – Com impulsar projectes d’innovació digital a la nostra comarca
Treballarem aquest nou repte a partir de les propostes dels assistents dels altres anys i de les bones pràctiques que s’exposaran en la taula rodona prèvia a la sessió.
Per tal d’obtenir un full de ruta immediat, enguany treballarem amb la dinàmica de Manual Thinking facilita el pensament creatiu i ens permetrà dissenyar una mapa que representa un resum visual del pensament col·lectiu de les persones assistents.

20.30 h – Presentació de mapes i tancament
Durant tota la sessió hi haurà un espai especial per a speedmeeting amb una sorpresa “virtual”.

La jornada es gratuïta però cal inscripció prèvia a aquest enllaç. Per conèixer tot el programa del MAC 2019, es pot fer aquí.