El segon dimecres del mes, a la tarda, les persones usuàries del Local Jove Can Batlle disposen d’un espai d’atenció individual per a prevenir les conductes de risc amb pantalles. T’ho expliquem!

Imatge de telèfon mòbil
Imatge de telèfon mòbil. 2017. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Gràcies al servei intermunicipal Rula, les persones usuàries del Local Jove Can Batlle de la localitat de Palafolls han començat a rebre assessorament, acompanyament i suport en aspectes relacionats amb l’ús responsable de les pantalles. Així doncs, el segon dimecres del mes, a la tarda, les persones usuàries de l’equipament municipal disposen d’un espai d’atenció individual a les instal·lacions de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, que es troben al carrer Francesc Macià número 1 de la localitat de Palafolls.

Rula és un servei intermunicipal gestionat per la cooperativa Eines Serveis Socioeducatius i coordinat pel Consell Comarcal del Maresme que busca promoure la salut i prevenir les conductes de risc. Adreçada a joves, famílies i professionals, la iniciativa posa el focus en la prevenció i l’abordatge de dos àmbits: les drogues i les pantalles. Actualment, s’ofereix a quatre municipis de la comarca del Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. En aquest sentit, la iniciativa va néixer el setembre de 2022 amb la intenció de centralitzar i coordinar les accions preventives en matèria de drogues i pantalles a diversos municipis que formen part de la comarca.