Del 8 al 10 de març de 2023 se celebrarà la Fira Estudies & Treballes 2023, organitzada per la Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball de l’Ajuntament de Tàrrega i el Pla Educatiu d'Entorn 0-2. Coneix les activitats.

Estand del gòTIC Tàrrega a la Fira Estudies & Treballes 2022
Estand del gòTIC Tàrrega a la Fira Estudies & Treballes 2022. 2022. Tipus de lletra: Ramon Oromí Farré- gòTIC Tàrrega. Llicència: BY-NC-SA.

La programació compta amb xerrades i activitats que es podran seguir a través d'aquesta pàgina web, on també es poden consultant els diferents recursos i guies en matèria d’ocupabilitat, educació i emprenedoria dels quals disposa la ciutat de Tàrrega. La Fira Estudies & Treballes és una iniciativa adreçada a famílies, membres de la comunitat educativa, alumnat que enguany finalitza els estudis obligatoris o post-obligatoris, i a tota la ciutadania en general. Se celebrarà del 8 al 10 de març a l'Espai Mercat (Pl. de les Nacions sense Estat, s/n) de Tàrrega.

El gòTIC forma part de l'equip motor de la fira. Enguany, les activitats es basen en tastets experiencials que ens ofereixen els cicles formatius de les famílies professionals de Tàrrega i Agramunt, visites guiades a diferents estands i xerrades sobre competències per accedir al món laboral i per emprendre i sessions per a conèixer l'oferta educativa de formació professional que ofereixen els centres educatius de Tàrrega i rodalies.

A més es realitzarà el Punt Orienta't, d'orientació educativa per a joves i famílies perquè el jovent pugui resoldre els dubtes al voltant de la Formació Professional i el Batxillerat. Accedeix aquí a tota la programació. També, una jornada Speed Networking dirigida a dones en recerca de feina.