Vols formar part de l’ecosistema tecnològic català com a professional d’una de les empreses punteres del país? La iniciativa #ApadrinaTIC del CTecno busca facilitar la inclusió al món laboral dels estudiants de carreres tecnològiques.

Nou programa de beques del CTecno
Nou programa de beques del CTecno. Autor: CTecno. 2022. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest programa de beques impulsat per el Cercle Tecnològic de Catalunya, es realitza en col·laboració amb empreses de l’ecosistema tecnològic. A través de diferents grups de treball específics per a cada àmbit de transformació tecnològica: Talent Femení, Talent Jove i Talent Senior, entre d’altres, busca especialment reduir la bretxa de gènere 💜en el sector.

Si ets un estudiant dels graus TIC de qualsevol universitat catalana, pots presentar-te al programa omplint aquest formulari a través d'aquest enllaç. Si ets una empresa del sector TIC, podràs acollir estudiants i realitzar un programa de mentoria específic que els ajudi a finalitzar els seus estudis tecnològics i incorporar-se al món laboral.

La convocatòria està finançada amb les aportacions de les empreses sòcies que hi col·laboren amb el projecte ApadrinaTIC  i que són: T-Systems, Logicalis, Indra-Minsait, Seidor, Fortinet, Netapp, Sitep, Parlem i Claranet. L'import global destinat al programa de beques és de 15.000 € (quinze mil euros). El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins al dia 31 de desembre de 2022.