El curs “Aplicacions i beneficis de la realitat virtual als centres penitenciaris” està adreçat als Punt TIC de centres penitenciaris i se celebrarà els dies 8 i 15 de febrer de 2023 al matí al CEJFE.

Curs “Aplicacions i beneficis de la realitat virtual als centres penitenciaris”
Curs “Aplicacions i beneficis de la realitat virtual als centres penitenciaris”. 2023. Tipus de lletra: CEJFE. Llicència: BY-SA.

La realitat virtual (RV) és una tecnologia que està canviant la forma en què interactuem amb el nostre entorn. El curs “Aplicacions i beneficis de la realitat virtual als centres penitenciaris” donarà a persones dinamitzadores dels Put TIC penitenciaris una introducció a les principals eines i tècniques utilitzades en l’aplicació d'experiències de realitat virtual, des de la creació de continguts digitals, realització de fotos, vídeos i àudios 360º com la interacció als mons virtual i immersius.

La formació estarà impartida per en Fermín Santano Martínez, Dinamitzador informàtic del CP Lledoners i es desenvoluparà en dues sessions teòric-pràctiques de 5 h els dies 8 i 15 de febrer de 9 a 14 h al CEJFE (C. Pau Claris, 158. Barcelona) en què es combinaran explicacions i exemples amb activitats pràctiques on els participants podran experimentar i provar diferents aplicacions de la RV amb ulleres immersives. Pots realitzar aquí la teva inscripció, consultar el programa complet i seguir  a les xarxes socials l'activitat sota l'etiqueta #RealitatVirtualCP.