La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, les persones emprenedores i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores. La seva tercera edició tindrà lloc del 28 de novembre al 2 de desembre, a diverses localitzacions del Baix Llobregat.

3a Setmana de la co-innovació
3a Setmana de la co-innovació. Font: Citilab-Cornellà.

La 3a Setmana de la co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori. Totes aquelles iniciatives que estan potenciant la innovació, aquelles que implementen idees que transformen la societat. És una invitació oberta per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil… o a qualsevol altre forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps.

Durant una setmana, diversos ajuntaments, organitzacions i col·lectius del Baix Llobregat organitzen activitats orientades a reflexionar, dialogar i engegar iniciatives relacionades amb innovació social i tecnològica que aportin solucions a nous reptes.

Serà una setmana amb esdeveniments educatius, amb conferències, tallers, presentación d’eines i dinàmiques sobre les competències que s'estan treballant en aquests moments. El programa inclou l'acte de lliurament dels Premis El Prat Emprèn (29 de novembre), la Jornada sobre Innovació Social, Digital i Responsable (30 de novembre) i la Trobada de l’economia social i cooperativa (2 de desembre), entre d'altres. Per conèixer totes les activitats podeu consultar l'agenda de la Setmana de la co-innovació.