Hi participaran líders d’educació nacionals i internacionals, equips directius de centres educatius, empreses edtech i responsables de l’Administració Pública. Consulta els detalls!

Imatge de l'EdTech Congress Barcelona
Imatge de l'EdTech Congress Barcelona. 2023. Tipus de lletra: EdTech Congress Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

Els dies 19 i 20 d’abril, l’EduTechCluster, amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, organitzarà l’EdTech Congress Barcelona, un espai de convergència entre educació i tecnologia per a fomentar la visualització de tendències, la trobada i el diàleg entre les persones participants. En essència, seran dues jornades de debat i d'exposició de les últimes innovacions de les empreses edtech, on hi participaran líders d’educació nacionals i internacionals, equips directius de centres educatius i de centres universitaris, empreses edtech i responsables de l’Administració Pública. Per a participar-hi, cal apuntar-se aquí.

Així doncs, els eixos centrals del congrés seran la recerca en tecnologia educativa, les polítiques en tecnologies educativa i la intel·ligència artificial. Algunes de les persones ponents seran Yong Zhao, professor de la University of Kansas and Melbourne Graduate School of Education; Carlos Santana, divulgador i expert en intel·ligència artificial; Linda Castañeda, professora de la Universidad de Murcia; Julio Albalad, director de l’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat; Mireia Muruamendiaraz, directora de Arizmendi Ikastola, i Pablo Rivera, professor de la Universitat de Barcelona, entre moltes altres. En definitiva, l’esdeveniment, que es celebrarà al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, serà un espai clau per a conèixer els resultats de les investigacions sobre tecnologia educativa, les polítiques educatives i els reptes i les possibilitats de la intel·ligència artificial en l’àmbit de l’educació.