La Get Online Week es transforma enguany en l'ALL DIGITAL Week i tindrà lloc del 19 al 25 de març. Canvia el nom, però no l'objectiu: apropar la tecnologia a tota la ciutadania. Des de l'Oficina de Dinamització considerem que és una oportunitat per als Punt TIC! Us hi sumeu?

Banner de l'ALL DIGITAL Week
L'ALL DIGITAL Week 2018 tindrà lloc del 19 al 25 de març. Autor: ALL DIGITAL Week. Llicència: Tots els drets reservats.

L'ALL DIGITAL Week 2018 està organitzat per la xarxa paneuropea ALL DIGITAL, amb el suport de Certiport, i compta amb 26 organitzacions sòcies, que s'encarreguen de fomentar la iniciativa cadascuna al seu país. Enguany, se centrarà en dos eixos concrets:

  • Construir la confiança en la tecnologia, desenvolupant un pensament crític i l'alfabetització mediàtica.
  • Desenvolupar un enfocament d'aprenentatge permanent per millorar les habilitats digitals en una economia cada vegada més canviant i cada cop més digital.

Des d'ALL DIGITAL volen engrescar centres de competències digitals, biblioteques, escoles, centres comunitaris i entitats sense ànim de lucre a implicar-se en la campanya. Els Punt TIC que ho vulguin fer, hauran de programar una o diverses activitats durant la setmana del 19 al 25 de març i registrar-les en la plana web de la iniciativa.

Des d'ALL DIGITAL ofereixen un espai amb recursos útils que poden servir com a inspiració per pensar i dissenyar les accions. Si necessiteu ajuda, també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i estarem encants/des d'assessorar-vos!

La plataforma Unite-IT ofereix oportunitats de networking per als organitzadors d'esdeveniments i allotjarà les fotos, els vídeos i les històries de la setmana.

Aquesta iniciativa agafa el llegat de la Get Online Week, que s'ha desenvolupat des del 2010 fins al 2017. En aquest període va arribar a més d'un milió d'europeus i europees, en més de 20.000 centres d'aprenentatge a tot Europa. Gràcies a la campanya, més de 170.000 persones van utilitzar Internet per primera vegada.