Banner de l'ALL DIGITAL Week
L'ALL DIGITAL Week 2018 tindrà lloc del 19 al 25 de març. Autor: ALL DIGITAL Week. Licencia: Todos los derechos reservados.

L'ALL DIGITAL Week 2018 està organitzat per la xarxa paneuropea ALL DIGITAL, amb el suport de Certiport, i compta amb 26 organitzacions sòcies, que s'encarreguen de fomentar la iniciativa cadascuna al seu país. Enguany, se centrarà en dos eixos concrets:

  • Construir la confiança en la tecnologia, desenvolupant un pensament crític i l'alfabetització mediàtica.
  • Desenvolupar un enfocament d'aprenentatge permanent per millorar les habilitats digitals en una economia cada vegada més canviant i cada cop més digital.

Des d'ALL DIGITAL volen engrescar centres de competències digitals, biblioteques, escoles, centres comunitaris i entitats sense ànim de lucre a implicar-se en la campanya. Els Punt TIC que ho vulguin fer, hauran de programar una o diverses activitats durant la setmana del 19 al 25 de març i registrar-les en la plana web de la iniciativa.

Des d'ALL DIGITAL ofereixen un espai amb recursos útils que poden servir com a inspiració per pensar i dissenyar les accions. Si necessiteu ajuda, també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i estarem encants/des d'assessorar-vos!

La plataforma Unite-IT ofereix oportunitats de networking per als organitzadors d'esdeveniments i allotjarà les fotos, els vídeos i les històries de la setmana.

Aquesta iniciativa agafa el llegat de la Get Online Week, que s'ha desenvolupat des del 2010 fins al 2017. En aquest període va arribar a més d'un milió d'europeus i europees, en més de 20.000 centres d'aprenentatge a tot Europa. Gràcies a la campanya, més de 170.000 persones van utilitzar Internet per primera vegada.