Part del cartell del Dia de la Dona al barri d'Espronceda de Sabadell
Part del cartell del Dia de la Dona al barri d'Espronceda de Sabadell.

La Vocalia de la Dona d’Espronceda, juntament amb l’AAVV d’Espronceda i l'Òmnia d’Espronceda programaran diferents activitats i tallers durant aquestes setmanes per remarcar aquesta important data.

El més important és l’exposició “Mirades de dona” que estarà penjada al Casal Cívic Rogelio Soto (Sabadell) i està composada per fotos de dones del barri de diferents edats i èpoques. Val la pena veure-la per comprovar el pas de la vida de les dones del barri, amb fotos de moltes d’elles de petites a grans. Aquesta exposició estarà al Casal Cívic fins al dia 15 de març.

El dimecres 7 de març també hi haurà una tertulia a les 18:00 hores de la tarda per parlar de la situació de les dones actualment, sobretot tractant el tema de la crisis més profundament. Tothom està convidat a l’acte que es farà també al Casal Cívic Rogelio Soto (Sabadell).

A més des del Punt Òmnia d’Espronceda farem una activitat virtual amb els nens i nenes del territori, perquè sàpiguen de la importancia d’aquest dia i de la lluita costant de moltes persones (sobretot dones) per la igualtat entre sexes des de fa molt temps i fins a l’actualitat.

Us hi esperem a tots i totes i esperem també que su agradi!!!