Es treballarà per primer cop com ha de ser un procés participatiu digital adreçat a infants i adolescents de 8 a 13 anys per a promoure la presa de decisions de futur. Vols saber-ne més?

Imatge del Canòdrom
Imatge del Canòdrom. 2023. Tipus de lletra: Canòdrom. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 11 de maig, es presentarà la iniciativa ‘Decidim Kids’ per tal de promoure la participació digital d’infants i adolescents de 8 a 13 anys en les decisions de la ciutat de Barcelona. De 10 a 12.30 hores, a les instal·lacions del Canòdrom, que es troba al Carrer Concepció Arenal número 165, es realitzarà el taller ‘Laboratori Decidim Infants’ que comptarà amb la dinamització de persones expertes en participació infantil. La iniciativa 'Decidim Kids' buscarà refermar el reconeixement dels seus drets, de la seva ciutadania i de la seva capacitat per a construir el present i el futur de la ciutat de Barcelona.

En aquest sentit, durant la trobada, es treballarà per primer cop com ha de ser un procés participatiu digital adreçat a infants i adolescents amb la col·laboració d’Elisenda Ortega, responsable d’Innovació Democràtica de l’Ajuntament de Barcelona; Nil Homedes, responsable de Decidim d’Organitzacions; Anna Novella, responsable del Projecte Europeu de Participació Infantil IMCITIZEN de la Universitat de Barcelona, i Sandra Gómez, coautora de l’estudi PARTICIPATIC de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Així doncs, la cooperativa barcelonina Colectic serà l’entitat encarregada de dinamitzar la trobada sobre la iniciativa 'Decidim Kids' a l'espai del Canòdrom.