BBVA Open Talent 2013 és una start-up competition que dóna suport al desenvolupament de projectes innovadors de base tecnològica. Fins al 8 de maig s'hi poden presentar projectes.

Imatge de la plana web de BBVA Open Talent 2013
Imatge de la plana web de BBVA Open Talent 2013.

El programa internacional BBVA Open Talent 2013 vol oferir suport i assessorament a emprenedors/ores i start-ups amb projectes de caràcter tecnològic i innovador. L'edició d'enguany es divideix en dues categories, "Nova Banca" i "Innovació i tecnologia", i els dos projectes guanyadors podran rebre una ajuda de fins a 100.000 euros. El premi serà en forma de projecte en col·laboració amb el Grup BBVA, inversió en el projecte guanyador o promoció i difusió del projecte a través dels diferents canals del grup.

El procés de selecció consta de tres fases:

  1. Presentació de projectes: El termini és obert fins al 8 de maig a les 11.00 am (GMT + 2). Els projectes només poden presentar-se en una de les dues categories.
  2. Votacions públiques: Del 13 de maig al 27 de maig es poden votar els projectes.
  3. Presentació davant públic i jurat: Selecció de 20 finalistes i presentació del seu projecte. En aquesta fase es donaran a conèixer un guanyador per cada categoria.

BBVA Open Talent és una start-up competition que ja compta amb quatre edicions. En la de 2012, s'hi van presentar més de 500 projectes procedents de l'Estat espanyol, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Xile, Brasil, Perú, Uruguai i Veneçuela, entre altres països.