Sala d'ordinadors al Punt TIC de Santa Bàrbara
Sala d'ordinadors al Punt TIC de Santa Bàrbara.

Un dels objectius principals d'aquest punt és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l'any organitzen cursos de formació i cursos d'iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Els cursos programats per a aquest mes de setembre són:

  • Curs d’edició de vídeo: en aquest curs s’ensenyarà a utilitzar les eines per crear els nostres propis vídeos, tindrà una durada de 20 hores. La data d’inici serà el 22 de setembre i s’acabarà el 24 de novembre, l’horari serà dijous de 15.00 a 17.00h.
  • Curs d’iniciació: dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se en l’ús de les noves tecnologies, no cal tenir cap tipus de coneixement previ en l’ús de l’ordinador, només calen ganes d’aprendre. S’iniciarà el 21 de setembre i s’acabarà el 30 de novembre, serà els dimecres de 10.00 a 12.00h.
  • Curs eines TIC: aquest curs va dirigit especialment al col·lectiu d’empresaris i comerciants de la nostra població. Es treballarà especialment en les possibilitats que ofereix l’ús d’Internet per millorar i ampliar els tràmits empresarials. Tindrà una durada de 20 hores, s’iniciarà el 23 de setembre i durarà fins el 25 de novembre, serà divendres de 15.00 a 17.00h.

També continuaran les activitats formatives de tot l’any, la formació continua per a dones, les activitats extraescolars, el curs per a l’associació de mestresses de casa, el curs d’AFAMMER i els cursos del Consell Comarcal.

Tots els alumnes i usuaris que vulguin més informació poden adreçar-se de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores al Punt TIC Santa Bàrbara, C/ Verge de Montserrat, 28. També poden trucar al 977 71 77 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça infocentre@santabarbara.cat.

El regidor de noves tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC, així mateix afirma que des del Punt TIC de Santa Bàrbara es continuarà treballant per poder oferir formació i activitats relacionades amb les noves tecnologies i seguir sent una població pionera en la seva zona oferint aquest tipus de serveis i formació.