Com ja es ve fent durant els últims anys, el mes de setembre el Punt TIC Santa Bàrbara inicia les seves activitats formatives. El Punt TIC Santa Bàrbara ofereix cursos de formació i alfabetització digital.

Sala d'ordinadors al Punt TIC de Santa Bàrbara
Sala d'ordinadors al Punt TIC de Santa Bàrbara.

Un dels objectius principals d'aquest punt és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l'any organitzen cursos de formació i cursos d'iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Els cursos programats per a aquest mes de setembre són:

  • Curs d’edició de vídeo: en aquest curs s’ensenyarà a utilitzar les eines per crear els nostres propis vídeos, tindrà una durada de 20 hores. La data d’inici serà el 22 de setembre i s’acabarà el 24 de novembre, l’horari serà dijous de 15.00 a 17.00h.
  • Curs d’iniciació: dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se en l’ús de les noves tecnologies, no cal tenir cap tipus de coneixement previ en l’ús de l’ordinador, només calen ganes d’aprendre. S’iniciarà el 21 de setembre i s’acabarà el 30 de novembre, serà els dimecres de 10.00 a 12.00h.
  • Curs eines TIC: aquest curs va dirigit especialment al col·lectiu d’empresaris i comerciants de la nostra població. Es treballarà especialment en les possibilitats que ofereix l’ús d’Internet per millorar i ampliar els tràmits empresarials. Tindrà una durada de 20 hores, s’iniciarà el 23 de setembre i durarà fins el 25 de novembre, serà divendres de 15.00 a 17.00h.

També continuaran les activitats formatives de tot l’any, la formació continua per a dones, les activitats extraescolars, el curs per a l’associació de mestresses de casa, el curs d’AFAMMER i els cursos del Consell Comarcal.

Tots els alumnes i usuaris que vulguin més informació poden adreçar-se de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores al Punt TIC Santa Bàrbara, C/ Verge de Montserrat, 28. També poden trucar al 977 71 77 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça infocentre@santabarbara.cat.

El regidor de noves tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC, així mateix afirma que des del Punt TIC de Santa Bàrbara es continuarà treballant per poder oferir formació i activitats relacionades amb les noves tecnologies i seguir sent una població pionera en la seva zona oferint aquest tipus de serveis i formació.