Una classe a l'Infocentre
Una classe a l'Infocentre.

L'Infocentre ofereix cursos de formació i alfabetització digital, sent un dels objectius principals del nostre punt oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC. És per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Alguns dels cursos programats per aquests mesos són:

  • Cursos de la TINETaula. La TINETaula és una activitat formativa organitzada per l’Àrea de Coneixement i Qualitat de  la Diputació de Tarragona. L'objectiu principal és facilitar als ciutadans dels municipis de la demarcació de Tarragona la formació imprescindible per poder treure profit de la Societat de la Informació, apropar-los a Internet i a les noves tecnologies, així com facilitar la difusió i el coneixement de les bones pràctiques a Internet.
  • També s’iniciaran les activitats formatives de tot l’any, la formació continua per a dones, les activitats extraescolars, els cursos per les associacions de dones planeres i  AFAMMER.

Tots els alumnes i usuaris que vulguin més informació poden adreçar-se de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores al Punt TIC Santa Bàrbara, C/ Mare de Déu de Montserrat, 28. També poden trucar al 977 71 77 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça infocentre[arrova]santabarbara.cat.