La Barcelona Digital Talent impulsa el Jump2Digital, un esdeveniment dedicat al talent digital a Barcelona que promou el reskilling, la formació digital i el treball en xarxa per a fomentar el talent digital. L'edició 2022 se celebra el 25 de novembre a la Llotja de Mar de Barcelona.

Jump2Digital 2021
Jump2Digital 2021. 2021. Tipus de lletra: Barcelona Digital Talent. Llicència: Tots els drets reservats.

En 2021, el sector TIC a Catalunya ha generat una demanda de 38.944 nous llocs de treball, la qual cosa ha suposat un increment del 54% respecte al 2020. Les cinc posicions més demandades enguany han estat els perfils de persones desenvolupadores enginyeres, analistes de dades i administrador de sistemes. Així ho revela l'últim informe de talent digital elaborat per Barcelona Digital Talent. Una altra de les seves iniciatives és crear una comunitat digital per a generar i compartir coneixement, com l'esdeveniment Jump2Digital. El 2021 van participar més de 50 empreses i van assistir més de 1.000 professionals. El pròxim 25 de novembre a les 9.00 hores se celebrarà a la Llotja de Mar.

Les novetats d'aquesta edició

L'edició 2022 del Jump2Digital són les mentories personalitzades realitzades per persones expertes en actiu, un hack tour amb activitats i reptes per a explotar al màxim l'esdeveniment i una Twitch Area per a persones convidades especials on podran veure en directe l'esdeveniment i conèixer els ponents i els protagonistes de la trobada. Pots registrar-te aquí.