Amb l'objectiu de donar suport i potenciar projectes de recent creació que facin un ús social de la tecnologia, la Fundación Cibervoluntarios convoca la quarta edició dels Premis Empodera. La data límit per presentar-hi candidatures és el 7 de juny de 2013.

Premis Empodera 2013
Premis Empodera 2013.

Aquests premis volen reconèixer propostes creades durant l'últim any que facin un ús social de les TIC, pal·liant fractures socials, generant innovació social i propiciant l'apoderament ciutadà.

A la quarta edició dels Premis Empodera poden participar persones i organitzacions que en les seves accions utilitzin les TIC per a l'apoderament ciutadà i la innovació social. Cal que els projectes que s'hi presentin siguin nascuts i desenvolupats entre el mes de gener de 2012 i el mes de maig de 2013. S'hi pot participar en tres categories:

  • Premi Empodera 2013: De totes les iniciatives la Fundació Cibervoluntarios seleccionarà en base a originalitat, innovació i sostenibilitat a 10 finalistes entre els candidats presentats. Guanyarà la candidatura que rebi més vots dels més de 1.500 cibervoluntaris/àries que formen part de la Fundación Cibervoluntarios.
  • Premi Empodera 2013 del públic: De totes les iniciatives la Fundació Cibervoluntarios seleccionarà en base a originalitat, innovació i sostenibilitat a 10 finalistes entre els candidats presentats. Guanyarà la candidatura que rebi més vots a Facebook.
  • Premi Empodera 2013 a la trajectòria: La Fundació Cibervoluntarios selecciona i fa lliurament del Premi Empodera a la Trajectòria a una entitat o persona que hagi destacat i servit com a font d'inspiració en l'àmbit de la innovació sociotecnològica. L'entitat/persona no ha de presentar-se candidata als premis, sinó que serà seleccionada per l'entitat.

La data límit per presentar-hi candidatures serà el 7 de juny i el dia 10 del mateix mes es donaran a conèixer els/les finalistes de cada categoria, tot obrint el procés de votació popular entre l'11 i el 24 de juny. El lliurament de premis es farà en el marc de la trobada eSTAS, que tindrà lloc el 27 de juny a Màlaga.