Premis Empodera 2013
Premis Empodera 2013.

Aquests premis volen reconèixer propostes creades durant l'últim any que facin un ús social de les TIC, pal·liant fractures socials, generant innovació social i propiciant l'apoderament ciutadà.

A la quarta edició dels Premis Empodera poden participar persones i organitzacions que en les seves accions utilitzin les TIC per a l'apoderament ciutadà i la innovació social. Cal que els projectes que s'hi presentin siguin nascuts i desenvolupats entre el mes de gener de 2012 i el mes de maig de 2013. S'hi pot participar en tres categories:

  • Premi Empodera 2013: De totes les iniciatives la Fundació Cibervoluntarios seleccionarà en base a originalitat, innovació i sostenibilitat a 10 finalistes entre els candidats presentats. Guanyarà la candidatura que rebi més vots dels més de 1.500 cibervoluntaris/àries que formen part de la Fundación Cibervoluntarios.
  • Premi Empodera 2013 del públic: De totes les iniciatives la Fundació Cibervoluntarios seleccionarà en base a originalitat, innovació i sostenibilitat a 10 finalistes entre els candidats presentats. Guanyarà la candidatura que rebi més vots a Facebook.
  • Premi Empodera 2013 a la trajectòria: La Fundació Cibervoluntarios selecciona i fa lliurament del Premi Empodera a la Trajectòria a una entitat o persona que hagi destacat i servit com a font d'inspiració en l'àmbit de la innovació sociotecnològica. L'entitat/persona no ha de presentar-se candidata als premis, sinó que serà seleccionada per l'entitat.

La data límit per presentar-hi candidatures serà el 7 de juny i el dia 10 del mateix mes es donaran a conèixer els/les finalistes de cada categoria, tot obrint el procés de votació popular entre l'11 i el 24 de juny. El lliurament de premis es farà en el marc de la trobada eSTAS, que tindrà lloc el 27 de juny a Màlaga.