ALL DIGITAL Awards 2017
ALL DIGITAL Awards 2017. Autor: ALL DIGITAL. Llicència: Tots els drets reservats.

ALL DIGITAL és el nou nom de Telecentre-Europe. Els membres de la xarxa es troben cada any en la que era coneguda com Telecentre Europe Annual Conference (TEAC) i a partir d'enguany serà ALL DIGITAL Summit. Des del 2014 hi té lloc el lliurament dels premis que atorga la xarxa a organitzacions i persones que treballen en el camp de la inclusió digital.

S'acaba d'obrir la nova convocatòria dels premis, que ara es diuen ALL DIGITAL Awards. Volen reconèixer els èxits de persones i organitzacions d'arreu d'Europa que permeten a les persones aprofitar els beneficis i oportunitats creats per la transformació digital.

Els premis compten amb quatre categories:

Podeu consultar la descripció completa, els criteris d'avaluació i els formularis de sol·licitud fent clic a cada categoria. Tant la informació com els formularis estan en anglès i les nominacions també s'hauran de fer en aquesta llengua.

Podran presentar nominacions a les categories de projecte de cooperació i de recurs digital només les entitats membres d'ALL DIGITAL. A les altres dues categories qualsevol persona o organització podrà nominar.

S'hi podran presentar candidatures fins a l'1 d'agost de 2017. De l'1 al 15 d'agost, el jurat valorarà les candidatures en funció d'un conjunt de criteris i triarà els/les tres finalistes de cada categoria. Hi haurà una votació pública en línia per triar el/la millor dinamitzador/a i, en canvi, els/les guanyadors/ores de les altres tres categories seran seleccionats pel jurat.

Calendari dels Premis ALL DIGITAL 2017

Els/les finalistes de cada categoria seran convidats/des a assistir a l'ALL DIGITAL Summit 2017, que tindrà lloc a Barcelona, els dies 4 i 5 d'octubre. Tots els finalistes rebran premis i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 100 participants.