Logotip de l'ITWorldEdu 2012
Logotip de l'ITWorldEdu 2012.

El 5è Premi ITWorldEdu té per objectiu reconèixer l'esforç de l'àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació de nous recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com agents principals de la innovació i el seu aprenentatge de les TIC, estimular i informar als proveïdors tecnològics i a tot l'entorn educatiu sobre les eines més innovadores que faciliten l'aprenentatge personalitzat i la tasca docent i de gestió.

En aquesta cinquena edició, també es lliurarà el II Premi ITWorldEdu a la millor solució TIC aplicada a l'educació per part de l'empresa, al qual optaran aquells projectes de productes i solucions tecnològiques que hagin estat desenvolupats per una empresa participant en l'ITWorldEdu 2012 i implantats en algun centre educatiu.

Per tant, podran participar en aquesta covocatòria, d'una banda, els centre educatiu que tingui com a missió l'educació o la formació, des de l'educació infantil fins a la formació per adults, ja siguin de caràcter públic, privat o concertat. D'altra banda, poden participar a la categoria d'empreses les empreses d'arreu del món que dediquin els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis tecnològics per a l'educació, la formació i l'aprenentatge.

S'hi podran presentar projectes de manera individual o col·lectiva i cada candidat podrà participar amb més d'una proposta. La data límit per lliurar els treballs és el 15 de setembre de 2012, a les 24:00 hores. Per a més informació podeu consultar les bases.

Els premis es lliuraran en el marc de l'ITWorldEdu 2012, punt de trobada de professionals del sector de l'educació i de les TIC, que se celebrarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. En la categoria de centres educatius es lliuraran tres premis i en el de les empreses dues mencions: una a la capacitat d'integració i l'altra a la innovació, amb el reconeixement del Departament d'Ensenyament i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Els centres guardonats rebran com a premi solucions TIC per poder continuar experimentant noves formes de millorar l'educació mitjançant l'ús de les tecnologies més innovadores.