BDigital Apps, el congrés estatal especialitzat en aplicacions per a dispositius mòbils, tindrà lloc el 15 i 16 de novembre, a CosmoCaixa, Barcelona. Seran dos dies de congrés amb experts nacionals i internacionals, sessions, workshops i debats d'actualitat en el món de les apps.

Logotip BDigital Apps
Logotip BDigital Apps.

Organitzat per Barcelona Digital Centre Tecnològic, vol ser un punt de trobada per als emprenedors/ores, les empreses desenvolupadores i les empreses usuàries d’aplicacions per a dispositius mòbils.

L'objectiu és impulsar un dels sectors que més negoci genera actualment i que presenta millors perspectives de creixement per als pròxims anys, el de les apps.

 

 

En el marc del congrés, l'11 i 12 de novembre se celebrarà la FinAppsParty, una marató de 24 hores per desenvolupar aplicacions mòbils per a serveis financers. Té per objectiu premiar aquells prototipus d’aplicacions més innovadors que aportin noves funcionalitats, prestacions, originalitat en la imatge gràfica, navegació, usabilitat, etc., dins dels serveis financers.