Responsable de desenvolupament industrial TIC i mobilitat, Sergi Marcén
Responsable de desenvolupament industrial TIC i mobilitat, Sergi Marcén.

L'mTalent és un programa piramidal de formació en mobilitat promogut per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. A la base hi haurà una formació bàsica adreçada a la ciutadania en general que s'anirà completant amb temàtiques i competències més específiques adreçades a professionals del sector o persones que vulguin desenvolupar la seva carrera laboral en aquest sector.

La primera fase de l'mTalent, que comença a finals d'aquest mes d'octubre, es coneix sota el nom "20 to 2000". Durant els propers mesos es desenvoluparan 20 sessions adreçades a 100 persones en diversos punts del territori català. Per a acollir aquestes sessions de presentació s'ha comptat amb diversos punts de la Xarxa Punt TIC, que han posat al servei del projecte les seves instal·lacions, recursos i capacitat de convocatòria per a garantir una millor acollida en el territori. Aquestes sessions tindran una durada de 4 hores.

En la següent entrevista, el responsable de desenvolupament industrial TIC i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén, ens dóna més detalls sobre el desenvolupament de l'mTalent.