Concurs de vídeos per a joves: Education and Skills
Concurs de vídeos per a joves: Education and Skills.

Aquest concurs pot ser una eina per als dinamitzadors i dinamitzadores que volgueu desenvolupar alguna activitiat al voltant de la Setmana Europea de les Competències Digitals amb joves que participen al vostre punt.

El concurs Education and Skills (Educació i competències) de l'OCDE convida als i a les joves a reflexionar sobre qualsevol tema que tingui a veure amb l'educació i les competències en què s'haurien d'educar els/les infants i joves. Cadascú es pot centrar en diferents aspectes, com ara les habilitats necessàries per aconseguir una feina, com reduir la bretxa digital, la lluita contra la desigualtat en l'accés a l'educació i la formació o com inspira la creativitat i la innovació.

S'haurà de reflectir el resultat de la reflexió en un vídeo de menys de 3 minuts i presentar-lo abans del 31 de març.

L'autor/a de vídeo (o un representant designat, si és un treball de grup) de cada vídeo guanyador serà convidat a París per assistir al Fòrum de l'OCDE els dies 22, 23 i 24 de maig de 2012.

 

 

Podeu aprofitar aquest certamen per parlar amb els i les joves sobre les competències digitals que cal adquirir per tal de poder trobar i desenvolupar una feina avui en dia, tal com proposa la Setmana Europea de les Competències Digitals (e-Skills Week 2012).