Jornada Cityapps. Fotografia de Localret
Jornada Cityapps. Fotografia de Localret.

Prop d’un centenar de tècnics locals, polítics i representants d'empreses que desenvolupen productes i serveis basats en la innovació han compartit experiències sobre les aplicacions de les tecnologies mòbils als municipis, a la jornada “Cityapps, la ciutat al mòbil”. La primera part de la trobada s'ha centrat en contextualitzar el panorama actual de les aplicacions mòbils als municipis des de l’òptica de diverses empreses que ja ofereixen productes i treballen amb ajuntaments catalans. En una segona part, els protagonistes han estat els representants dels ajuntaments de Barcelona, Girona i Viladecans, així com del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Aquesta jornada ha estat organitzada per Localret, amb el suport del Centre Tecnològic (CTecno) i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i ha format part de les activitats del  Tecnoweek, que és una de les iniciatives que es realtza com a actes previs a la celebració del Mobile World Congress (MWC), que acull la ciutat de Barcelona del 25 al 28 de febrer.

Localret ha publicat una crònica de la jornada a la seva plana web. Allà trobareu informació sobre els projectes que sh'hi van presentar i del desenvoupament de la trobada.