Trobada virtual sobre teletreball
Trobada virtual sobre teletreball. Autor: OTD Xarxa Punt TIC. 2020. Llicència: BY-SA.

'I tu com teletreballes?' sota aquest títol, la setmana passada dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC vam trobar-nos per a compartir el nostre dia a dia amb le realitat del teletreball, que ja forma part de la nostra vida quotidiana.

Vam participar al voltant de 20 persones i la trobada va comptar amb membres del Òmnia Espronceda, Ripoll, La Devesa, Servei Solidari, Badalona Salut Alta, Degara, Can Jofresa, Colectic, Bon Pastor-Figueres, Blanes, Centelles d'Olot, el Punt TIC Palau Solità, la Fundació Ciutat de Viladecans i la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeujuntament amb representants del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'Oficina Tècnica de Dinamització de la Xarxa Punt TIC.

Els punts van exposar els reptes que s'han anat trobant davant la situació d'emergència provocada per la Covid-19 així com eines, apps i idees per afrontar-los. També, vam xerrar sobre la necessitat de potenciar el treball en xarxa, la importància de la conciliació familiar i personal i com adaptar la situació als diferents tipus de públics que tenen els Punt TIC: gent gran, jovent, etc.

Des de l'Oficina Tècnica, vam compartir algunes eines lliures pel teletreball. Solucions tecnològiques lliures i obertes que donen resposta a les necessitats de gestió i producció dels nostres projectes.

Us animem a continuar parlant al canal intern de Teletreball al Mattermost de la Xarxa Punt TIC. Allà podreu accedir als documents i enllaços que vam compartir de la sessió! I al Campus LAB trobareu el curs d'autoformació 'Jo també vull teletreballar'.