Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com us imagineu l'Europa Digital del 2025?

Publicat el 26/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Concurs de vídeos Digital Tomorrow
Concurs de vídeos Digital Tomorrow, per Digital Tomorrow. 2017. Llicència: Tots els drets reservats

Aquest any la Unió Europea celebra el seu 60 aniversari i ho fa mirant cap endavant. Concretament, al futur digital. I ho vol fer des del punt de vista dels i de les joves. Amb un concurs de vídeos demana als i a les joves que comparteixin la seva visió del futur digital del continent. Podran guanyar un estudi de producció de vídeo mòbil i un viatge a Malta per participar en l'Assemblea Digital 2017, el 15 i 16 de juny.

Cada any, la Comissió Europea organitza una trobada per debatre, fer balanç i mirar cap endavant al voltant de la forma en què Europa i els seus socis a tot el món s'estan preparant per a la transformació digital. El debat d'enguany tindrà lloc a La Valetta, Malta, i se centrarà en "Europa digital: Invertir en el futur". Els i les joves d'entre 16 i 25 anys tenen l'oportunitat d'assistir a l'esdeveniment i compartir els seus punts de vista amb els/les líders digitals.

Poder participar a la trobada serà el premi que rebran els/les guanydors/ores del concurs de vídeos Digital Tomorrow que organitza la Comissió Europea. La idea és que mostrin el un vídeo curt la seva visió de com serà l'Europa digital del 2025.

Per participar-hi cal tenir entre 16 i 25 anys, gravar un vídeo (pot ser de ficció, animat o en format vlog) i compartir-lo a Internet (Youtube, Facebook o Dailymotion). Els vídeos hauran de tenir una durada d'entre 45 segons i un minut i 15 segons i caldrà que estiguin fets o subtitulats en anglès. Per presentar el vídeo al certamen cal emplenar aquest formulari. El termini per participar-hi acaba l'1 de maig.