Dia Mundial d'Internet
Dia Mundial d'Internet. Tipus de lletra: Web del Dia d'Internet. Llicència: Tots els drets reservats.

El Dia d'Internet és una iniciativa promoguda per l'Associació d'Usuaris d'Internet que es celebra en alguns països del món des de l'any 2005. L'objectiu és donar a conéixer la potencialitat que ofereix Internet en l'apoderament i la millora de la vida de les persones i les comunitats.

El paper dels punt TIC i els telecentres arreu del territori és molt important en aquest sentit i, per això, us animem a compartir les vostres activitats i accions amb la resta de companys i companyes de la Xarxa. Ens podeu escriure un correu electrònic a través de l'adreça oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o contactar-nos a través de Twitter, Facebook o LinkedIn.

Si no teniu idees, us animem a consultar la web oficial del Dia d'Internet que conté un recull d'activitats programades a tot l'estat espanyol. També podreu seguir en directe la sessió del Senat del 18 de maig on es realitzarà el debat "El futur de la privacitat en una societat digital" o participar al Concurs de Fotomòbil, amb més de 1000 euros en premis.