Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com celebrareu el Dia Mundial d'Internet?

Publicat el 05/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dia Mundial d'Internet
Dia Mundial d'Internet. Font: Web del Dia d'Internet. Llicència: Tots els drets reservats

El proper dimarts 17 de maig es celebra un any més el Dia Mundial d'Internet. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC volem saber quines activitats esteu preparant per a commemorar aquest dia. Ens ajudeu?

El Dia d'Internet és una iniciativa promoguda per l'Associació d'Usuaris d'Internet que es celebra en alguns països del món des de l'any 2005. L'objectiu és donar a conéixer la potencialitat que ofereix Internet en l'apoderament i la millora de la vida de les persones i les comunitats.

El paper dels punt TIC i els telecentres arreu del territori és molt important en aquest sentit i, per això, us animem a compartir les vostres activitats i accions amb la resta de companys i companyes de la Xarxa. Ens podeu escriure un correu electrònic a través de l'adreça oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o contactar-nos a través de Twitter, Facebook o LinkedIn.

Si no teniu idees, us animem a consultar la web oficial del Dia d'Internet que conté un recull d'activitats programades a tot l'estat espanyol. També podreu seguir en directe la sessió del Senat del 18 de maig on es realitzarà el debat "El futur de la privacitat en una societat digital" o participar al Concurs de Fotomòbil, amb més de 1000 euros en premis.