Imatge del concurs de fotografia de WSIS Forum 2017
Imatge del concurs de fotografia de WSIS Forum 2017. Autor: WSIS. 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

La Cimera Mundial sobre el Fòrum de la Societat de la Informació (World Summit on the Information Society Forum) és la major trobada anual sobre les TIC per al desenvolupament sostenible. Enguany tindrà lloc del 12 al 16 de juny, a Ginebra, Suïssa. En el marc de la cimera, s'organitza un certamen fotogràfic que convida la ciutadania a mostrar en una imatge com les Tecnologies de la Comunicació i la Informació estan exercint un paper facilitador en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per participar-hi cal enviar fotografies de projectes, persones i organitzacions que estan aprofitant el poder de les TIC per fer la diferència. Cal tenir més de 18 anys. La convocatòria està oberta fins al 22 maig de 2017.

Algunes de les fotografies seran seleccionades per formar part d'una exposició que es mostrarà durant la cimera. A més, les tres obres guanyadores seran premiades i presentades en la trobada. També es convidarà els guanyadors/ores a unir-se a la campanya #ICT4SDG de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU - UIT).