Logotip del projecte 'Open AE'
Colectic ofereix beques per millorar les habilitats docents i digitals de professionals. Autor: Open AE. Llicència: Tots els drets reservats.

Open AE' i Colectic volen oferir una oportunitat per a participar de la formació prèvia durant la qual es posarà a prova el temari i s'ajustaran els continguts.

Per a seleccionar els continguts formatius, s'ha dut a terme una recerca amb l’objectiu d’establir les competències necessàries per a què els/les professionals amb el perfil de formador/ora i dinamitzador/ora digital puguin continuar fent la feina que fan amb millors condicions. Un dels elements de la recerca ha estat el ‘focus group’ celebrat el passat 29 de març on van participar persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC.

Es celebrarà a Barcelona, del 13 al 17 de maig amb una durada de jornada completa. Les persones que visquin a més de 100 km de Barcelona rebran una beca de 710 € en concepte de dietes, allotjament i desplaçament (places limitades).

Al final del projecte, el currículum estarà disponible de manera oberta i gratuïta per tal que qualsevol persona pugui utilitzar-lo a tot Europa, desenvolupant si cal la seva pròpia versió, aquella que s'adapti millor a les necessitats del seu col·lectiu.

Per apuntar-se, cal enviar un correu electrònic a open-ae@colectic.coop

'Open AE' és un projecte europeu que vol promoure el programari lliure en l'àmbit de l'educació no formal per a adults a través de tres reptes principals.

  • Promoure l'accés i l'aprenentatge a través de recursos educatius oberts.
  • Promoure tecnologies de codi obert en el sector educatiu no formal per donar suport a la formació avançada dels i les professionals de l'educació i estudiants adults.
  • Dirigir-se a formadors/ores que treballen al sector educatiu no formal per reforçar les habilitats i competències digitals.