Bootcamp de CodeOp
Bootcamp de CodeOp. Autor: CodeOp. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

CodeOp, una escola de programació per a dones a Barcelona, que vol animar les dones, les persones trans i persones de gènere no binari a fer-se un lloc dins el món tecnològic dotant-los de les habilitats necessàries per a convertir-se en potencials persones desenvolupadores i enginyeres de dades i fomentar una xarxa solidària de professionals que transformin la cultura de la tecnologia.

Ha obert un nou programa de beques per a donar suport a aquelles dones que tenen dificultats econòmiques i volen treballar dins el món tecnològic i desenvolupar les seves habilitats tècniques.

L'import de la beca és de 3900 € i s'ha d'aplicar al cost de la matrícula: 7800 €. La resta de despeses (3900 €) es poden pagar en quantitats petites i mensuals entre 0 i 36 mesos.

El nombre de beques concedides dependrà del nombre de sol·licituds de cada programa i es repartiran per ordre de solicitut. Donaran 2-5 beques per a cada bootcamp del 2020.

Pels programes 'Part-time' del febrer de 2020 hi hauran tres beques disponibles i encara queden dos beques pel programa 'Full-time' del gener de 2020. Podeu trobar tota la informació sobre les dates dels programes aquí.

Requisits

1. Demostrar una necessitat financera.
2. Demostrar un gran interès pel món tecnològic.
3. Realitzar la solicitut d'admissió formal al programa. Podeu fer-ho aquí.

Procés de sol·licitud de beques

1. Omplir aquest formulari.
2. L'equip executiu de CodeOp revisarà les sol·licituds.
3. Les beques es determinaran com a molt tard a una setmana després de la presentació de la sol·licitud de beca.