Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Co-creant espais d'apoderament femení dins el món tecnològic

Publicat el 27/09/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per difondre el Hackathon per a dones del 16 d'octubre de 2019
Imatge per difondre el Hackathon per a dones del 16 d'octubre de 2019, per Pexels. 2018. Llicència: BY-SA

SheLeader és una plataforma on line per a contribuir a l’apoderament de les dones a través de conferències, formacions, mentories i networkings online en col·laboració amb Dones en Xarxa, CTecno i la Fundació migranodearena. El 16 d'octubre organitzen un Hackathon amb l'objectiu de co-crear un espai d’apoderament femení dins del món de la tecnologia.

Des d'aquesta plataforma, que compta amb 3000 usuàries, és un espai digital de coneixement tecnològic per a dones on poden crear els seus serveis per a millorar professionalment.

L'objectiu del Hackathon és incorporar millores tècniques per a facilitar l’experiència de les usuàries i incorporar novetats que ampliïn els serveis que ofereixen; com, per exemple, un espai online per a tractar l'assetjament laboral, un mòdul d'assessoria en xarxa per a donar suport als reptes professionals de dones del sector digital i un visualitzador de dones del sector digital, entre altres.

Aquesta jornada participativa, que tindrà lloc el 16 d'octubre de 17-20h a la Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona, hackers i desenvolupadores amb les indicacions del monitoratge d’expertes, compartiràn els seus coneixements i desenvoluparan eines conjuntament que permetin que el projecte de SheLeader  continuï creixent.

Des de l'organització, fan una crida a les dones del món tecnològic amb els següents perfils: project Manager d’informàtica, desenvolupadores Drupal, analistes i altres profesionals del sector digital. Podràn aprende i familiaritzar-se amb noves tecnologies i visibilitar el seu treball a la plataforma. 

L'esdeveniment és gratuït però cal confirmar assistència.