Imatge per difondre el Hackathon per a dones del 16 d'octubre de 2019
Imatge per difondre el Hackathon per a dones del 16 d'octubre de 2019. Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

Des d'aquesta plataforma, que compta amb 3000 usuàries, és un espai digital de coneixement tecnològic per a dones on poden crear els seus serveis per a millorar professionalment.

L'objectiu del Hackathon és incorporar millores tècniques per a facilitar l’experiència de les usuàries i incorporar novetats que ampliïn els serveis que ofereixen; com, per exemple, un espai online per a tractar l'assetjament laboral, un mòdul d'assessoria en xarxa per a donar suport als reptes professionals de dones del sector digital i un visualitzador de dones del sector digital, entre altres.

Aquesta jornada participativa, que tindrà lloc el 16 d'octubre de 17-20h a la Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona, hackers i desenvolupadores amb les indicacions del monitoratge d’expertes, compartiràn els seus coneixements i desenvoluparan eines conjuntament que permetin que el projecte de SheLeader  continuï creixent.

Des de l'organització, fan una crida a les dones del món tecnològic amb els següents perfils: project Manager d’informàtica, desenvolupadores Drupal, analistes i altres profesionals del sector digital. Podràn aprende i familiaritzar-se amb noves tecnologies i visibilitar el seu treball a la plataforma. 

L'esdeveniment és gratuït però cal confirmar assistència.