Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor
Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor. Autor: Citilab. Llicència: Tots els drets reservats.

La finalitat d'aquesta introducció al món de les apps és fer possible que els/les participants puguin assolir coneixements mínims de programació amb App Inventor, conèixer i aprofitar les característiques dels dispositius mòbils i, com a objectiu final, publicar les aplicacions creades a Google Play.

El curs que organitza Citilab va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer el món de les aplicacions mòbils, sempre que tinguin més de 12 anys. L'únic requisit previ és que tots els inscrits facin ús de dispositius mòbils com a simples usuaris.

La durada del curs és de 24 hores repartides en 16 sessions en total, d'1 hora i mitja cadascuna: cada dijous de 17.00 a 18.30 hores, del 16 de febrer al 15 de juny. Per assistir-hi no és necessari portar cap tipus d'equip propi, Citilab facilitarà una tauleta tàctil per la realització del taller i materials online pel seguiment del curs.

La metodologia d'aprenentatge és dinàmica, de manera que els usuaris/àries aprendran construint projectes de dificultat creixent. D'aquesta manera, es potenciarà el treball en grup i es faran servir eines obertes per aprofitar el suport de la comunitat i compartir el coneixement adquirit.

El curs costa 75 euros. Hi ha un descompte del 50% per a les persones que es troben a l'atur, progenitors a l'atur i jubilats.

Per inscriure-s'hi cal posar-se en contacte amb: inscripcio[arrova]citilab.eu o 93 551 06 60.