Code Week 2016
Code Week 2016. 2016. Tipus de lletra: Twitter de la Code Week. Llicència: Tots els drets reservats.

A tota Europa diferents centres de formació i aprenentatge realitzaran activitats durant la setmana. A l'edició del 2015, es va batre el rècord de participació, amb un total de 570.000 persones participants i 7594 activitats desenvolupades en 48 països diferents. 

Aprendre a programar ens ajuda a donar sentit a com funcionen les coses, explorar idees i fer les coses, tant per al treball i el joc. El que és més, ens ajuda a donar curs a la nostra creativitat i treballar en col·laboració amb altres persones, ja estiguin prop nostre o ubicades en un altre indret del món.

Des de la Xarxa Punt TIC animem a tots els Punt TIC i centres de formació a unir-se a la comunitat europea i a realitzar activitats durant la Europe Code Week amb aquests objectius, que podeu senyalitzar al mapa oficial de la #codeEU. Comptareu amb tot el nostre suport (no oblideu explicar-nos-ho també a través del correu oficina.tecnica[arroba]punttic.cat). Us recordem que també podeu afegir-vos a alguna de les activitats previstes.