La catorzena edició de la Catosfera posarà l'accent en el públic jove i les experiències actuals del món audiovisual català. Se celebra del 20 al 22 d'octubre a Girona.

Catosfera 2020-2021
. Tipus de lletra: Catosfera.

Un any més, Girona acollirà una nova edició de la Catosfera, la trobada anual de l'ecosistema digital català. Se celebrarà del 20 al 22 d'octubre al l'Auditori Josep Irla i al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. La festa final tindrà lloc a La Mirona.

Una de les novetats d’enguany és la final de gira de Tindercat, una iniciativa per a lligar en català impulsada per Gerard Querol, tiktoker i un dels presentadors del programa Mood Z de TV3 a través de la funcionalitat Twitter Spaces de Twitter, que permet fer reunions en directe amb missatges de veu. També hi hauran debats, podcasts en directe i una exhibició d’esports electrònics.

Enguany, la Catosfera intentarà seduir el públic jove i acull el Futur Fest a la sala Mirona, un festival que se celebrarà el dissabte dia 22 d’octubre al vespre en què s'explicaran projectes que formen part del món digital. Participaran  els guionistes i humoristes Marc Sarrats i Manel Vidal, de la factoria de continguts La Fera i Lo Memefest; la presentadora Andrea Gumes de Ràdio Primavera Sound i les presentadores de Salsa Romesco de Bunyol TV. També se celebrarà en diecte el pòdcast Berícid Sulfúric.

Debats sobre ciberseguretat i SEO Day 2022
 

Durant aquests dies se celebraran diferents debats digitals d'actualitat, com per exemple una taula rodona sobre el cas Pegasos i com garantir la ciberseguretat o una sessió formativa dedicada a la ciberseguretat i els hàbits cibersaludables amb Internet Segura amb Tomàs Moré, Responsable de Cultura del CIC4CYBER de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. La inscripció es pot realitzar aquí.

El dissabte 22 al matí estarà dedicat al SEO Day 2022 amb Xevi Sañé i Eva Olivares, socis a l'empresa DobleSEO i impulsors de la comunitat SEO Girona. Pots incriure't aquí.

Emprenedoria femenina amb la Jornada DonaTIC
 
El divendres 21 al matí, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona acollirà la Jornada Dona TIC per visibilitzar l’emprenedoria i el lideratge de les dones en les empreses tecnològiques. Hi participarà la Joana Barbany, Directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Les inscripcions estan obertes en aquest enllaç.

A més, a l’Auditori Josep Irla es podrà veure una exhibició d'esports electrònics i d’algunes de les seves disciplines, algunes de les quals competiran per la Copa Lleona d’e-sports de Girona.