Fab Kids, del 2 al 8 de juliol a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Fab Kids, del 2 al 8 de juliol a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts.

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts, el Fab Lab Barcelona i Ludic 3 organitzen el Casal d'Estiu Fab Kids, del dimecres 2 al dimarts 8 de juliol. Fab Kids són uns tallers educatius on els joves de 12 a 17 anys poden aprendre a fabricar petits robots, construir skates, fer experiments interactius o imprimir en 3D, entre d'altres activitats creatives, envoltats dels millors "Fabbers" i "Makers" de tot el món.

La comunitat internacional de Fab Labs es reunirà a Barcelona per celebrar el Fab10, la desena conferència internacional i la reunió anual de la xarxa de Fab Labs, que té més de 270 laboratoris, amb seu a més de 56 països, que comparteixen eines, projectes, programes i processos en una filosofia de treball oberta i col·laborativa .

Educar mitjançant el joc i l'experimentació és un dels objectius més importants dels Ateneus de Fabricació. El taller Fab Kids impulsa aquests valors mitjançant la fórmula "aprendre fent" que us permetrà entrar en contacte amb una nova forma d'experimentar l'ús de les eines i les tecnologies. 

 Més informació sobre el casal.