Fundación Esplai impulsa el projecte Work In Tech by INCO - Google, que aposta per formar joves en eines digitals i de programació per millorar les seves realitats educatives i opcions laborals. Coneix la iniciativa!

Joves estudiant
Joves estudiant. 2021. Llicència: BY-NC-SA.

La Fundación Esplai llança el programa Work iIn tech by INCO Academy, amb el suport de Google.org i Coursera., per a impulsar la igualtat i augmentar l'ocupació en l'àmbit tecnològic. El programa ofereix formacions 100% gratuïtes a persones joves, amb Certificat professional de Suport de Tecnologies de la Informació de Google.org. Les formacions es realitzaran en línia mitjançant la plataforma Coursera. Aquest programa formatiu, finançat per a impulsar les carreres en l'àmbit tecnològic, treballa per empoderar el jovent davant el repte de trobar feina.

Certificacions professionals de Google

Amb aquest programa de certificació de Google els i les joves tindran accés a gran varietat d'avaluacions pràctiques a través de la plataforma Coursera que les capacitaran per a treballar al sector tecnològic. No es requereix titulació ni experiència prèvia en el sector per a poder optar a aquestes beques. El curs està programat per a realitzar-se a través de la plataforma en línia Coursera i per a superar-se amb una dedicació d'aproximadament de 150 h. Les formacions són:

  • IT amb Python.
  • Assistència informàtica
  • Gestió de projectes.
  • Anàlisis de dades.
  • UX design
  • Màrqueting digital i comerç electrònic.

 Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb: jcabanellas@fundacionesplai.org  o lucila.flores@fundacionesplai.org