La trobada es celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona convertint la ciutat durant uns dies en l’epicentre del debat sobre el treball del futur. No hi faltis!

Imatge del 1r Congrés Català del Treball
Imatge del 1r Congrés Català del Treball. 2023. Tipus de lletra: Generalitat de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb el lema ‘El treball en una nova economia per a la vida’, els dies 24, 25 i 26 d’abril, la ciutat de Barcelona acollirà la primera edició del Congrés Català del Treball. La trobada estarà organitzada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d’alguns dels agents socials més representatius del país com Foment del Treball Nacional, PIMEC, CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya. També, es comptarà amb l’assessorament d’un comitè científic de caràcter plural integrat per Albert Carreras de Odriozola, Judit Vall Castelló, Sandra Nieto Viramontes, Sara Moreno Colom, Anna Ginès Fabrellas, Ignasi Beltran de Heredia, Guillem Llorens Gragera, Dolors Bassa Coll i Andreu Mas-Colell. La primera edició del Congrés Català del Treball buscarà nodrir l’Estratègia Catalana del Treball 2030 que el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya té previst elaborar com a instrument per a fer front als reptes que es presenten en el món del treball durant els propers anys al territori català.

La primera edició del Congrés Català del Treball es celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça Willy Brandt, 11-14) convertint la ciutat de Barcelona durant uns dies en l’epicentre del debat sobre el treball del futur i en el punt de trobada d’agents socials i referents acadèmics, polítics i econòmics d’àmbit nacional i d'àmbit internacional. L’objectiu principal de la trobada serà fomentar l’intercanvi d’experiències i vivències i la generació de sinergies sobre el món del treball i les necessitats d’actuació.