B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials
B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials.

La primera edició del programa està enfocada a projectes educatius de base tecnològica que donin resposta a alguna de les següents temàtiques: educació en valors, dificultats d’aprenentatge, millora dels resultats acadèmics o formació i inserció laboral.

Amb aquest programa la Fundació Ship2B pretén ajudar a accelerar innovacions educatives ja sigui a través de la millora o creació de nous projectes dirigits per entitats o empreses ja existents o a través de la creació de noves startups socials. Per fer-ho, ha dissenyat un programa d’acceleració basat en 3 pilars: Inspira’t!, Innova! i Connecta’t!.

  • Inspira't!: Descobreix el coneixement que està generant Ship2B i recopilant sobre bones pràctiques internacionals i nacionals, estudis de tendències i articles/entrevistes d'experts relacionats amb el repte. Estudi realitzat amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.
  • Innova!: Procés d'acceleració amb l'objectiu de crear i accelerar innovacions educatives amb base tecnològica que solucionin els problemes de les diferents temàtiques de l'àmbit educatiu.
  • Connecta't!: La comunitat formada per experts, empreses, institucions públiques i/o privades i finançadors et donarà suport a l'hora d’accelerar i finançar el teu projecte d’innovació educativa.

El programa B-Challenge pretén aglutinar els principals agents de l’ecosistema interessats en impulsar projectes innovadors que utilitzin la tecnologia per resoldre reptes educatius. Si vols sumar-te a la comunitat i ajudar a impulsar, millorar i fer realitat projectes de tecnologia i educació, o simplement vols rebre més informació, pots escriure a ship2b@[arrova]ship2b.org indicant “Comunitat B-Challenge” a l’assumpte.

Si busques una idea per implementar, tens una idea pròpia que vols desenvolupar o un projecte en marxa en aquest àmbit i vols seguir innovant, pots emplenar aquest formulari i explicar la teva proposta.