Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Amsterdam: es reuneixen els membres de Telecentre Europa

Publicat el 29/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Captura de la web de Telecentre Europa
Captura de la web de Telecentre Europa. Font: Captura de la web de Telecentre Europa. Llicència: Tots els drets reservats

La ciutat d'Amsterdam acull aquesta setmana una nova reunió de la Xarxa Europea de Telecentres europeus Telecentre-Europe.org. A més, diferents membres es trobaran allí per tal de donar continuïtat als projectes que s'han iniciat, entre d'altres el projecte CODEMOB en el qual participa Punt TIC a través d'una col·laboració amb El Teb.

Telecentres d'arreu Europa es reuniran els propers dies 2,3 i 4 de març, a través dels seus representats, amb una agenda força plena d'activitats. Es revisaran les activitats dutes a terme al llarg del 2015 (any en què Punt TIC va participar a través dels projectes e-UROPa -Enabling European e-Participation-, CODEMOB i {Code Your Future}). De la mateixa manera es farà seguiment del "Road Map" estratègic que es va dissenyar per al període 2015-2017. Finalment, es presentaran i debatran les diferents activitats que es duran a terme al llarg d'aquest any.

D'una altra banda, i aprofitant l'oportunitat que ofereix la trobada, es realitzaran reunions entre els membres promotors dels projecte CODEMOB i YeP (Young e-perspectives of Migration, que està a punt de començar).

S'espera la participació de més 55 membres, representats per una o dues persones, a aquesta assemblea, que impulsarà, sense dubte, la feina que es realitza als diferents països membres.

Per a més informació sobre Telecentre-Europa es pot consultar la web i també es pot seguiment de les xarxes socials en les quals hi participa:

facebook icon Facebook, twitter icon Twitter, linkedin icon Linkedin, youtube icon Youtube, ning icon Unite IT