{Code}YourFuture

Publicat el 29/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
{Code}YourFuture

{Code}YourFuture és una campanya europea organitzada per tal de promoure les experiències de programació educativa (coding), entre els infants i els joves, especialment els de comunitats desfavorides. La Fundació Esplai i el Teb, totes dues entitats catalanes, hi participen activament.

L'objectiu global és fomentar l'adquisició de competències digitals i sensibilitzar al jovent sobre la relació entre els coneixements de programació i les oportunitats que ofereix el mercat de treball.

Deu socis de 9 països diferents de la UE participaran en aquesta iniciativa, promoguda per Telecentre-Europe i que compta amb el suport de Microsoft. A la primera fase, 30 dinamitzadors al llarg de tota Europa rebran una formació de formadors a través de seminaris web. Gràcies a aquest aprenentatge, podran conèixer procediments i metodologies per a formar -a la seva vegada- als participants dels seus punts. A una segona etapa, es preveu que almenys 300 joves europeus, la majoraria dels quals de grups desfavorits, tinguin l'oportunitat d'assistir a classes organitzades en els telecentres.

La programació (coding) contribueix a que els joves desenvolupin competències transversals, com ara el pensament analític, la capacitat de resoldre problemes, el treball en equip i la creativitat. En aquesta línia, i com a mesura per a pal·liar la desocupació dels joves, s'ha dissenyat la Code-Week (del 10 al 18 d'octobre).

Participen en aquesta campanya, a més de Telecentre-Europa:

Més informació a la web de Telecentre-Europe.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

Et pot interessat també

Scratch Day 2018
Publicat el 07/05/2018
0
Jornada Programa 2015 al Citilab
Publicat el 03/05/2018 | Data de l'esdeveniment: 26/05/2018
0
Cartell del campus tecnològic Tria 2018
Publicat el 02/05/2018 | Data de l'esdeveniment: 25/06/2018 a 06/07/2018
0